Directeur NGF brengt nieuwe GEO-certificaat naar Liemeer

Geo_JeroenenRob_2016Op woensdag 17 mei 2016 heeft Jeroen Stevens, directeur van de Nederlandse Golf Federatie (NGF), tijdens een bezoek aan onze vereniging het prestigieuze GEO-certificaat aan onze manager Rob Schroen overhandigd.

Op 26 februari 2016 heeft er een audit plaatsgevonden ten behoeve van verlenging van het GEO certificaat van de Golf & Country Club Liemeer. Wij kunnen vol trots meedelen dat dit prestigieuze certificaat opnieuw verlengd zal worden met een termijn van 3 jaar. De Golf & Country Club Liemeer is sinds 2012 GEO gecertificeerd. Een van de speerpunten in de visie van de golfclub, al sinds de oprichting, is om het gehele beheer en onderhoud van de golfbaan op een natuur-, mens-, en milieuverantwoorde wijze uit te voeren. De afgelopen 3 jaren zijn er diverse acties uitgevoerd om het reilen en zeilen op de golfbaan te verduurzamen. Het resultaat van deze inspanningen is de hercertificering zoals toegekend door Golf Environment Organization (GEO). Lees meer over de certificering in de nieuwsflits van onze baancommissie hierover.