Nieuwe hoofdsponsor voor het Liemeer Open

sponsor Liemeer openWij kunnen met trots vertellen dat wij een nieuwe hoofdsponsor aan ons mooie golftoernooi hebben weten te verbinden. Shockwave.nl is voor 2016 en 2017 hoofdsponsor van het Liemeer Open.

Shockwave.nl is een van de meest toonaangevende zorgorganisaties binnen Nederland door autoriteit en expert te zijn op het gebied van chronische spier- en peesaandoeningen.

Op zondag 18 september wordt de zesde editie van het Liemeer Open gespeeld. Ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van onze club wordt er in dit jubileumjaar een extra feestelijk tintje gegeven aan deze prestigieuze strokeplaywedstrijd voor de goede amateurs. Dankzij hoofdsponsor Shockwave en de overige sponsoren is er weer een prachtig prijzenpakket samengesteld met als hoofdprijs een geheel verzorgde  golfreis voor twee personen beschikbaar gesteld door 3D Golfvakanties. Ook zijn er extra prijzen voor een nieuw baanrecord en voor een hole in one.

Spelers van 22 jaar en ouder kunnen zich inschrijven , waarbij de maximale handicap voor dames 12 is en voor heren 10. Inschrijfgeld €50,- (voor leden €35,-) inclusief ontvangst, lunchpakket en consumpties. Deelname aan de bbq na afloop is optioneel.

Voor meer informatie en inschrijven www.golfclubliemeer.nl