SuperGolf 2018

SuperGolf deelnemende banen uitgebreid met Golfclub De Merwelanden/Crayestein!
Crayestein is een golfbaan aan het randje van de Hollandse Biesbosch. De baan kenmerkt zich aan de variatie aan omgeving, uitdagende holes en uitstekende snelle greens.

Net als in de afgelopen jaren wordt de mogelijkheid geboden om het lidmaatschap bij de Golf- & Country club Liemeer uit te breiden met het abonnement op het zogenoemde SuperGolf-pakket, met speelrecht op deelnemende banen in Zuid-Holland. Golfclub De Merwelanden/Crayestein heeft zich dit jaar aangesloten bij deze samenwerking.

Met dit pakket heeft men in 2018 speelrecht op de vier andere deelnemende golfbanen:
– Golfbaan De Hooge Rotterdamsche (Bergschenhoek)
– Haagse Golfvereniging Leeuwenbergh (Den Haag)
– Golfclub Zeegersloot (Alphen aan den Rijn)
– Golfclub De Merwelanden / Crayestein (Dordrecht):

Het speelrecht op de andere banen is op basis van beschikbaarheid van starttijden. De voorwaarden voor het reserveren van starttijden zijn gelijk aan die van de leden van de betreffende golfbaan. De kosten voor dit SuperGolf pakket bedragen € 150,00. Alleen leden met een volwaardig lidmaatschap bij de eigen vereniging kunnen deelnemen. Iedere speler kan maximaal 8 keer per jaar op een deelnemende baan met het SuperGolf-pakket spelen.

SuperGolf deelnemers hebben niet het recht om deel te nemen aan verenigingsactiviteiten op de andere banen, noch hebben ze de mogelijkheid om eerder te reserveren dan onze leden.

Indien u geïnteresseerd bent of uw lopende deelname wilt verlengen meldt u dan aan vóór 28 december 2017 bij het secretariaat.

Voor alle duidelijkheid: lopende SuperGolf-abonnementen worden niet automatisch verlengd. Zodra uw inschrijving is gehonoreerd, ontvangt u bericht met nadere praktische informatie. Dat zal dan in januari 2018 zijn.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat op 0172-820016 of via ledenadministratie@golfclubliemeer.nl.