Golfreis Golfschool Liemeer Novo Sancti Petri***** Spanje 28-3-2018 t/m 4-4-2018

Geplaatst op:

 

 

Golfschool Liemeer organiseert weer een golfinstructiereis naar Spanje. In deze mooie 8 daagse golfinstructiereis zitten 5 18-holes rondes en 4 trainingssessies onder leiding van de golfprofessionals van Golfschool Liemeer. Een ideale voorbereiding op de NGF competitie 2018 of kick-off van uw golfseizoen zodat u het heel golfseizoen kunt genieten van het goede golfspel. In de vijf 18-holes rondes wordt er in verschillende spelvormen gespeeld en krijgt u hulp van de professionals bij het maken van een spelplan en helpen zij u bij het aanpakken van de verschillende uitdagingen die u tegenkomt op de mooie banen van NOVO SANCTI PETRI. Heeft u vragen over deze golfreis spreek één van de golfpro’s van Golfschool Liemeer aan of klik hier voor het downloaden van het inschrijfformulier.

Voor meer informatie kijk op www.fivestargolf.nl/golfreizen