Clubhuis

Als u aan komt rijden via de Schilkerweg kan ons clubhuis u nauwelijks ontgaan. Het golvende dak dat weerkaatst in het zonlicht trekt snel de aandacht. Centraal gelegen op ons golfcomplex fungeert het vaak als start- en eindpunt van uw golfervaring op Liemeer. U kunt gratis parkeren op ons ruime parkeerterrein, vlak naast het clubhuis. De caddiemaster bevindt zich in de ontvangstruimte op de begane grond direct achter de entree. De loopafstand van caddiemaster tot de eerste tee van de Championship Course bedraagt slechts 50 meter. De loopafstand tot de eerste tee van de Bovenlandenbaan en driving range, waar ook Golfschool Liemeer zijn thuishaven heeft, bedraagt iets meer.

In ons clubhuis hangt een ongedwongen, ontspannen sfeer waar menigeen zich direct thuis voelt. Naast de caddiemaster treft u op de begane grond het secretariaat en de heren- en dameskleedkamers, voorzien van douches en lockers,  aan. Op de eerste etage vindt u Restaurant de Heeren van Liemeer. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over de baan. Ook is het clubhuis uitgerust met twee vergaderzalen, waar u gebruik van kunt maken voor heisessies of andere zakelijke bijeenkomsten.

Ook voor bezoekers die minder goed te been zijn, is ons clubhuis toegankelijk. Een lift brengt u van de begane grond naar de eerste verdieping.