Driving range

Een van de oefenfaciliteiten die wij onze leden en  gasten bieden is de driving range. Deze bevindt zich bovendijks tegenover het clubhuis. Zomer en winter kan hier getraind worden, individueel of onder begeleiding van een van de golfpro’s van Golfschool Liemeer.

De driving range is grotendeels overdekt, beschikt over 18 afslagplaatsen, een ballenautomaat en is uitgerust met diverse targets. De targets zorgen ervoor dat er gericht geoefend kan worden. Voor de avonduren is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de verlichting via een tijdschakelaar. Lees hier hoe u met de trainingsdoelen kunt omgaan.

Via de ballenautomaat verkrijgt u een set oefenballen. U kunt daarvoor euro’s gebruiken (1 euro per set) of een herlaadbare chipsleutel aanschaffen bij de caddiemaster.

Naast de driving range vindt u oefengreens en oefenbunkers, zodat ook het korte spel geoefend kan worden.