Welkom bij Golf- & Countryclub Liemeer

Hartelijk welkom op onze gastenpagina! Fijn dat u de weg naar onze club heeft gevonden. Hier vindt u alle informatie waar u als gastspeler naar op zoek bent.

Onze mooie compacte, maar uitdagende baan ligt in Nieuwveen (gemeente Nieuwkoop tussen Utrecht, Leiden en Amsterdam in) in het centrum van het Groene Hart, dicht bij Alphen aan den Rijn. Vanuit de hele Randstad zijn wij gemakkelijk en snel te bereiken (bekijk kaart).

Spelen bij ons betekent kiezen uit onze 18 holes semi-links en ‘all weather’ Torenbaan en onze 9 holes Bovenlandenbaan, een leuke par 3 en par 4 baan waar ook qualifying gespeeld kan worden. Kenmerkend voor onze Torenbaan zijn de verrassende doglegs, de strategisch aangelegde bunkers en de altijd aanwezige wind. Door de uitstekende drainage zijn beide banen ook in natte periodes vaak goed bespeelbaar. Tevens streven wij ernaar om in de winter zoveel mogelijk op zomergreens te spelen. Ons motto luidt dan ook ‘365 dagen golfen per jaar’.