Informatie NGF-competitie 2018

Geachte competitiespelers,

Golf- & Countryclub Liemeer heet alle competitiespelers die dit jaar op onze baan spelen van harte welkom. Op deze site vindt u alle informatie die relevant is voor het spelen op Liemeer tijdens, of ter voorbereiding op de NGF competitie.

Voorspelen/oefenronde:

Liemeer heet haar gasten van harte welkom en biedt de spelers van de bezoekende teams de mogelijkheid om voor te spelen ten einde zich zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden.

Alle spelers van de bezoekende teams wordt de mogelijkheid op basis van wederkerigheid geboden om eenmalig voor te spelen tegen betaling van het introductietarief (op weekdagen € 37,50, en uitsluitend na afstemming met de betrokken captain in het weekend: € 42,50). Spelers van bezoekende teams van de C-Competitie kunnen eenmalig voorspelen op de Bovenlandenbaan tegen betaling van een gereduceerd competitie-tarief van € 15,00.

Spelers in de Heren Standaard-afdeling die uitkomen tegen Liemeer Heren 1  kunnen op basis van wederkerigheid vrij voorspelen.

Voor het boeken van starttijden verzoeken wij u contact op te nemen met de caddiemaster (0172 – 82 00 16) of de captain van het gastteam van Liemeer.

Ontvangst, lunch en diner

Tijdens de speeldag op Liemeer is er in het restaurant Heeren van Liemeer koffie bij ontvangst hetgeen wordt aangeboden door het restaurant. Tevens is er voor de spelers lunch en diner beschikbaar. In overleg met de captains kan de Heeren van Liemeer ook een walkingdinner aanbieden.

Wij verzoeken de captains van de teams om in overleg met de captain van het Liemeer team de onderlinge verrekening te bespreken en wensen kenbaar te maken. De contactgegevens van de captains van de Liemeer-teams worden via de competitie-coördinator van uw club aan de captain beschikbaar gesteld.

Nadere informatie Golf- & Countryclub Liemeer

Voor informatie omtrent de baanstatus, contactgegevens en bereikbaarheid verwijzen wij u naar de overige informatie op de website.

Wij wensen alle teams een sportieve competitie!

Met vriendelijke groet,

Golf- en Countryclub Liemeer Daniëlle de Jong  –  Competitie coördinator competitie@golfclubliemeer.nl

STARTTIJDEN COMPETITIEWEDSTRIJDEN OP LIEMEER

n.n.b.