Samenwerkingsverbanden

Golf- & Countryclub Liemeer heeft met diverse golfclubs samenwerkingsverbanden. Met welke clubs en wat deze samenwerkingsverbanden inhouden, staat op deze pagina weergegeven.

Samenwerkende Golfclubs West Nederland

Met ingang van 1 april 2013 heeft Golf- & Countryclub Liemeer zich aangesloten bij de Samenwerkende Golfclubs West Nederland.

De Samenwerkende Golfclubs is een samenwerkingsverband van 18 golfclubs, die de leden in staat stellen tegen introductietarieven op elkaars banen te laten spelen.

Wij verwelkomen leden van andere golfclubs die tot de Samenwerkende Golfclubs behoren dan ook van harte op onze baan.

• U kunt veertien dagen tevoren een starttijd reserveren, via internet of via de caddiemaster op 0172 82 00 16; meldt daarbij dat u voor het introductietarief wilt spelen.
  • U betaalt € 37,50 op weekdagen en € 42,50 in het weekend.
  • Houdt u er rekening mee dat u op zaterdag en zondag pas na 13.00 uur kunt starten.
  • Belt u de caddiemaster tijdig voor beschikbaarheid (in verband met wedstrijden, competities etc.) of raadpleeg de baankalender.
  • Toon het door uw club uitgegeven NGF-kaartje aan de caddiemaster, zodat wij kunnen verifiëren dat u voor het introductietarief in aanmerking komt.
  • Als u wilt “inslaan” kunt u op de driving-range met 1-euromunten terecht.

Voor of na uw ronde bent u van harte welkom voor een hapje en een drankje in het clubhuis.

Samenwerkingsverband Tespelduyn

Met golfbaan Tespelduyn hebben wij een samenwerkingsverband. Ook hier geldt dat leden van Tespelduyn tegen introductietarief bij ons kunnen spelen.

• U kunt veertien dagen tevoren een starttijd reserveren, via internet of via de caddiemaster op 0172 820016; meldt daarbij dat u voor het introductietarief wilt spelen.
  • U betaalt € 37,50 op weekdagen en € 42,50 in het weekend.
  • Houdt u er rekening mee dat u op zaterdag en zondag pas na 13 uur kunt starten.
  • Toon het door uw club uitgegeven NGF kaartje aan de caddiemaster, zodat wij kunnen verifiëren dat u voor het introductietarief in aanmerking komt.
  • Als u wilt “inslaan” kunt u op de driving-range met 1-euromunten terecht.

Partnerclub Golf International Moyland

“Een golfwereld vol uitdagingen zo dichtbij”

Golfen in de Duitse grensstreek op Golf International Moyland, voor elke golfer van elk niveau een belevenis!!! De championshipsbaan van 18 holes ligt op maar liefst 82 hectare. Omzoomd door schitterende bospercelen, uitdagende waterpartijen en overal op de baan mooie vergezichten. Elke hole heeft 4 tee boxen, dus voor iedere speler van elk niveau is er de “juiste” lengte te vinden.

Golf- & Countryclub Liemeer is toegetreden tot de partnerclubs van Golf International Moyland. U kunt als lid op deze baan spelen tegen een speciaal tarief namelijk € 35,00 (doordeweeks) € 40,00 (weekend). Vergeet niet van te voren te reserveren (dit kan alleen telefonisch). U kunt alleen spelen op vertoon van uw pas.

SuperGolf

Een initiatief van vier golfclubs uit de provincie Zuid-Holland heeft geleid tot het zogenoemde “SuperGolf”. SuperGolf is een samenwerking tussen Golfclub De Hooge Rotterdamsche, Haagse Golfvereniging Leeuwenbergh, Golfclub Zeegersloot en Golf- & Countryclub Liemeer. Door deel te nemen aan SuperGolf koopt het betreffende lid het zogenaamde speelrecht in. Omdat er hier en daar wat onevenwichtigheid zat in het gebruik, hebben de deelnemende verenigingen besloten dat iedere speler maximaal achtmaal per jaar op een deelnemende baan met het SuperGolf-arrangement kan spelen. Deelnemen aan clubactiviteiten of andere golfers introduceren mag echter alleen op de eigen club. Het speelrecht is op basis van beschikbaarheid van starttijden.

De voorwaarden voor het reserveren van starttijden zijn gelijk aan die van de leden van de betreffende golfbaan.