Jeugd op Liemeer

De jeugd heeft de toekomst, zowel als het gaat om wedstrijdgolfers als om recreatieve golfers. Ondanks dat Liemeer een jonge vereniging is werken wij hard aan het opzetten van een bloeiende jeugdafdeling, die toonaangevend is in de regio als het gaat om:

• spelplezier, spelbeleving en spelniveau van de jeugdleden;
  • grootte van de jeugdafdeling, spreiding in de leeftijdsopbouw van de jeugdleden en de balans tussen jongens en meisjes.

Alle jeugdspelers, die meedoen aan ons Jeugdprogramma worden volgens de visie van Golfschool Liemeer en de Jeugdcommissie opgeleid en worden daarmee bekwame golfers, die vervolgens zelf een keuze kunnen maken om golf als hobby of als sport te beoefenen. Liemeer voorziet in de behoefte van beide groepen. Dit is in 2012 door de Nederlandse Golf Federatie (NGF) erkend doordat wij het Committed to Jeugd certificaat ontvingen. Het certificaat is in 2014 door de NGF weer verlengd.

Meer informatie over de lespakketten treft u aan bij lidmaatschappen, onder jeugdlidmaatschap.

Heeft u vragen over het jeugdprogramma, het Committed to Jeugd certificaat of het jeugdlidmaatschap, dan kunt u contact opnemen met een van de leden van onze jeugdcommissie.