Liemeer Jeugd Open 2019

Het voorjaar nadert. Dat betekent dat de resultaten van hard trainen weer omgezet kunnen worden naar het spelen in het veld. Op zondag 24 maart 2019 is het weer zo ver. Dan wordt voor de 11e keer het Liemeer Jeugd Open gehouden. Nick Slobbe en Mayka Hoogeboom, de Open winnaars van 2018, kunnen dan hun titel verdedigen.

Het Jeugd Open op de banen van Golf & Countryclub Liemeer is de aftrap van het wedstrijdseizoen voor de jeugd en telt mee voor de NGF Junior Ranking. Het Liemeer Jeugd Open wordt mede mogelijk gemaakt door;

&

Het Liemeer Jeugd Open beleeft dit jaar de 11e editie. De belangstelling is elk jaar groot, maximaal 171 deelnemers strijden in vier categorieën om de prijzen. Daarnaast kunnen de spelers in categorie 1 en 2 een scooter winnen door op hole 7 een hole-in-one te slaan.

Direct inschrijven.

De Jeugdcommissie van G&CC Liemeer is actief met de golfsport voor jongeren: naast een lesprogramma worden er regelmatig wedstrijden georganiseerd. Golfen is  voor kinderen een leuke en uitdagende buitenactiviteit waarbij ze op een leuke en speelse manier hun eigen grenzen weten te verkennen. Meer informatie vindt u op de jeugdsite onder Jeugd op Liemeer

Jeugdcommissie Golf & Country Club Liemeer