Maurits van der Klift wint 9e Liemeer Jeugd Open

Op zondag 26 maart 2017 werd op G&CC Liemeer voor de 9e maal het Liemeer Jeugd Open gespeeld. De inmiddels traditionele seizoensopening van het Jeugd Open seizoen vond plaats onder goede weersomstandigheden. Dit jaar deed een record aantal deelnemers van 174 mee! Onze dank aan alle deelnemers, vrijwilligers en sponsoren voor het mogelijk maken van weer een fantastisch Jeugd Open. Foto’s van het Liemeer Jeugd Open zullen de komende dagen op de site worden bijgeplaatst.

De uitslagen per categorie;

Uitslag Categorie 1 meisjes en jongens bruto

Uitslag Categorie 2

Uitslag Categorie 3

Uitslag Categorie 4

De foto’s van zondag 26 maart, gemaakt door Cees van de Noort, zijn beschikbaar via het album Liemeer Jeugd Open 2017. Elke foto is apart te downloaden naar je eigen pc of telefoon.

De door van der Louw fietsen en Mark Your Business gesponsorde Vespa scooter, de hole in one prijs, is dit jaar niet gevallen. Volgend jaar nieuwe kansen!

De Jeugdcommissie van Golf- en countryclub Liemeer is actief met de golfsport voor jongeren: naast een les- programma worden er regelmatig wedstrijden georganiseerd. Golfen is  voor kinderen een leuke en uitdagende buitenactiviteit waarbij ze op een leuke en speelse manier hun eigen grenzen weten te verkennen. Meer in- formatie vindt u op de jeugdsite onder Jeugd op Liemeer

Jeugdcommissie Golf & Country Club Liemeer