Foto’s Liemeer Jeugd Open 2018

Het heeft even geduurd maar de foto’s van het Liemeer Jeugd Open zijn beschikbaar. En hoe! Een enorme hoeveelheid foto’s hebben we verzameld. Van bijna elke speler is er wel een te vinden. Ga snel kijken of er een leuke foto van je bij staat.

Foto’s categorie 1 en 2

Foto’s categorie 3 en 4

 

Nick Slobbe en Mayka Hoogeboom winnen tiende editie van het Liemeer Jeugd Open 

 

Op zondag 25 maart 2018 is het 10e Liemeer Jeugd Open gespeeld. Het Jeugd Open op de banen van Golf & Countryclub Liemeer is het eerste jeugdtoernooi van het seizoen en telt mee voor de NGF Junior Ranking. Het Liemeer Jeugd Open wordt mede mogelijk gemaakt door;

 &     

Het Liemeer Jeugd Open beleefde dit jaar de 10e editie. De belangstelling is elk jaar groot, 168 deelnemers streden in vier categorieën om de prijzen. Daarnaast konden de spelers in categorie 1 een scooter winnen door op hole 7 een hole-in-one te slaan.             

Jeugd Open Kampioenen

De Liemeer Jeugd Open-titel gaat in categorie 1 (handicap +3 tot en met 9,9) bij de meisjes naar Mayka Hoogeboom (Noordwijkse) met 77 slagen. Zij wist voor de tweede keer in successie beslag te leggen op de titel!. Bij de jongens wint Nick Slobbe (Noordwijkse) met 71 slagen, een onder par. Titelverdediger Maurits van der Klift werd dertiende. 

In categorie 2 (handicap 10,0 tot 23,9) won Brit op den Winkel (Nunspeetse) voor de tweede maal op rij. Met een mooi totaal van 41 stablefordpunten. In categorie 3 (handicap 25,0 t/m 40) won Irisa Kasirin (Noordhollandse GC) met 44 punten. De allerjongste spelers streden in categorie 4 (handicap 30 t/m 54). Zij speelden negen holes en hier was Aristides Hall (Rozenstein) de winnaar. 

 

Uitslagen

Uitslag Categorie 1

Uitslag Categorie 2

Uitslag Categorie 3

Uitslag Categorie 4

 

De Jeugdcommissie van G&CC Liemeer is actief met de golfsport voor jongeren: naast een lesprogramma worden er regelmatig wedstrijden georganiseerd. Golfen is  voor kinderen een leuke en uitdagende buitenactiviteit waarbij ze op een leuke en speelse manier hun eigen grenzen weten te verkennen. Meer informatie vindt u op de jeugdsite onder Jeugd op Liemeer

 

Jeugdcommissie Golf & Country Club Liemeer