Golfclinics op Liemeer

Algemeen

Op zoek naar een bedrijfuitje, activiteit buiten en/of kennismaking met golf dan is een golfclinic een mooie gelegenheid om de sport te ontdekken!

Golfschool Liemeer organiseert in samenwerking met Golf- & Countryclub Liemeer clinics voor kleine en grote gezelschappen.
Tijdens een clinic worden de basisbeginselen van het golfspel uitgelegd en zelf geoefend. Alle onderdelen worden afgesloten met een wedstrijdje.

Meer informatie, het aanvragen van een clinic of een offerteverzoek voor groepen tot en met 5 personen lopen via de Golfschool Liemeer. Voor groepen vanaf 6 personen tot en met 120 personen verloopt dit via het secretariaat van Golf- & Countryclub Liemeer.

De mogelijkheden

Clinic 1 1/2 uur

• 35 minuten Putten
  • 35 minuten Swing
  • Kosten: € 25,- per persoon

Clinic 2 uur

• 35 minuten Putten
  • 35 minuten Swing
  • 30 minuten spelen van holes op Bovenlandenbaan (par 3 en par 4 holes)
  • Kosten: € 35,- per persoon

Clinic 3 uur

• 25 minuten Putten
  • 25 minuten Chippen
  • 25 minuten Swing
  • 15 minuten break
  • 70 minuten spelen van holes op Bovenlandenbaan (par 3 en par 4 holes)
  • Kosten: € 45,- per persoon

Maatwerk

Heeft u andere wensen dan denken wij graag met u mee over de invulling van uw golfdag. Voor een op maat gemaakt pakket kunt u terecht bij Tom van Haaren, headpro Golfschool Liemeer, of bij onze caddiemaster.