Golfschool Liemeer

Onze driving range is, naast een geschikte oefenplek, tevens de thuisbasis van onze pro’s, Tom van Haaren en Arjan van Houten. Zij vormen samen Golfschool Liemeer en schaven graag uw golfspel bij. Nog nooit van het golfspel geproefd? Geen nood, ook voor de geïnteresseerde en beginnende golfer staan zij paraat!

Sinds 1 januari 2016 is de Golfschool Liemeer onderdeel geworden van Five Star Golf waartoe ook de golfscholen van Golfpark Wilnis en Golfpark Kroonprins Vianen behoren. Voor leerlingen van Golfschool Liemeer betekent dit:

1. Meer keuze vrijheid in golfprofessionals.
  2. Arjan van Houten blijft het grootste gedeelte van zijn werkzaamheden op Golfclub Liemeer doen en het team wordt uitgebreid met Cora van Rongen (oud stagiaire van Golfschool Liemeer en organisator van Golfen met een beperking op Liemeer) en Bas Kräwinkel (huidige stagiaire Golfschool Liemeer, jeugdcoach en meervoudig clubkampioen op Liemeer).
  3. Tom van Haaren blijft de head professional en blijft verantwoordelijk voor het sporttechnische beleid binnen Golfclub Liemeer (jeugdcommissie, technische commissie en bestuur en adviseur andere commissies). Daarnaast blijft Tom lessen, trainingen en coaching verzorgen op G&CC Liemeer.

Op de website van Five star Golf kunt u een les boeken en over de beschikbaarheid van onze golfprofessionals lezen. Team Golfschool Liemeer verzorgd graag voor u de lessen en trainingen die u helpen bij uw golfontwikkeling.

Digitale golfschool

Golfschool Liemeer biedt sinds 1 oktober 2015 ook een nieuwe digitale golfschool aan waar u naast het boeken van lessen ook uw scores en statistieken kunt bijhouden en uw golflessen kunt herbeleven. en huiswerk/testen kunt vinden. Tot en met 31 maart 2016 is het bijhouden van scores en statistieken en de golf coaching gratis voor de leerlingen van Golfschool Liemeer. Leerlingen van de Golfschool Liemeer krijgen met hun in januari 2015 door Five Star Golf toegestuurde gebruikersnaam en wachtwoord toegang tot de digitale golfschool. Zij die nog geen lid zijn of zich willen registreren kunnen dat doen op de site van Five Star Golf. Bent u het wachtwoord kwijt? Uw gebruikersnaam is uw email en u kunt via inloggen een nieuw wachtwoord aanvragen.

Lessen boeken bij Golfschool Liemeer?

• Stap 1: Log in op de website van de club met uw bestaande inlog gegevens
  • Stap 2: Klik op Pro Agenda in de blauwe balk bij starttijden/wedstrijden
  • Stap 3: Kies uw professional
  • Stap 4: Klik op het beschikbare tijdstip waarop u les wilt hebben
  • Stap 5: Kies uw lestype

De lesmogelijkheden die de Golfschool Liemeer heeft worden ook toegelicht op de website van Five Star Golf .

Contactgegevens:

Headprofessional