Het Golfregelexamen

Ook in 2017 verzorgt Golf- & Countryclub Liemeer het NGF Golfregelexamen. Dit doen wij voor de leden van onze club, de jaarkaarthouders van de Bovenlanden en vrije golfers. Daarnaast verzorgen wij desgewenst de registratie bij de NGF en administratie van uw (club)handicap als u nog geen lid bent van Golf- & Countryclub Liemeer.

Regellessen en -examens

Nadat u via de pro uw baanpermissie heeft gehaald, is de volgende stap: Het behalen van het Regelexamen. Na het behalen van dit examen kunt u een handicap verkrijgen.
Ook organiseren wij drie keer een baandemonstratie voor beginnende golfers waarbij in de praktijk de juiste toepassing van de Regels wordt uitgelegd.
Voor alle leden van Liemeer is er twee keer een Algemene Regelavond. Ook beginnende golfers zijn hierbij van harte welkom.

De R&H Commissie geeft nieuwe spelers elke maand de gelegenheid om examen te doen.
De examenkosten bedragen 40,- euro. Aangezien wij als R&H commissie geen pin betalingen kunnen verwerken: graag contant en gepast meenemen.
Voor vragen en aanmelden voor een Examen; Baandemo of Regelavond: regels@golfclubliemeer.nl

Data regelexamens 2017

Om 20.00 uur in de bovenzaal van het clubhuis

• Dinsdag 14 maart
  • Maandag 24 april
  • Dinsdag 9 mei
  • Dinsdag 13 juni
  • Maandag 10 juli
  • Maandag 11 september
  • Dinsdag 10 oktober

Cursussen ter voorbereiding op het regelexamen in 2017

Degenen die het Regelexamen gaan doen kunnen zich op de volgende data ook opgeven voor regelcursussen:

Cursus juli:
Maandag 26 juni Uitleg Regels
Zaterdag 1 juli Regels in de praktijk
Regelexamen maandag 10 juli

Cursus september:
Maandag 28 augustus Uitleg Regels
Maandag  4 september Regels in de praktijk
Regelexamen maandag 11 september

Cursus oktober:
Maandag 2 oktober Uitleg Regels
Maandag 9 oktober Regels in de praktijk
Regelexamen dinsdag 10 oktober

De regel- en praktijklessen vinden plaats in het clubhuis van Liemeer van 20-22 uur.

De Regels in de Praktijkles op 1 juli vindt plaats om en nabij hole 1 van de Bovenlanden van 15-17 uur.

De kosten per cursus zijn € 50 inclusief het Regelexamen.

De regelcursussen gaan alleen door als er minimaal 6 deelnemers zijn.

Graag aanmelden via de mail: regels@golfclubliemeer.nl