Leren golfen doe je op Liemeer!

De golfsport staat in Nederland de laatste jaren flink in de belangstelling. Het aantal golfers is sterk toegenomen én de prestaties van de Nederlandse topspelers trekken veel media-aandacht. Zat u ook vol spanning voor de tv toen Joost Luiten het KLM Open 2016 won? En hoe Christel Boeljon mee de overwinning binnen sleepte bij de Solheim cup? Golf is al lang geen sport meer voor de gevestigde elite, steeds meer jongeren vinden de weg naar de golfclub en zien de prestaties op de baan als onderdeel van een echte sport. En het mooie is dat ook u deze sport kan leren! Liemeer helpt u daar graag bij.

De basis

U leert golfen op uw eigen tempo. Alleen u bepaalt hoe ver u slaat en hoe snel u gaat. Uw golfprofessional begeleidt u daar op uw gewenste niveau bij. Om het inzichtelijk én overzichtelijker te maken heeft de NGF een 9-stappenplan ontwikkeld. Via dit 9-stappenplan stelt u uw streefdoelen en ontwikkelt u uw vaardigheden of zoals Johan Cruyff ooit zei ‘als er geen doelen zijn, kan er niet gescoord worden’.

In de praktijk

Theoretisch klinkt dit mooi, in 9 stappen naar handicap 0. Maar hoe gaat dit in de praktijk? En wat is een handicap nu eigenlijk? Speciaal voor startende golfers heeft Golfclub Liemeer in samenwerking met de pro’s van Golfschool Liemeer een starterspakket samengesteld. Zo zet u gemakkelijk onder professionele begeleiding de eerste stappen in de golfsport.