Het verenigingsleven: actief op eigen-wijze

Een actieve vereniging

Liemeer is opgericht als een verenigingsbaan. Dat gedachtegoed in combinatie met de mogelijkheden die Liemeer biedt, heeft geleid tot een actieve en betrokken vereniging. Met diverse commissies en bijhorende activiteiten zorgen we ervoor dat de onderlinge verbondenheid en betrokkenheid gestimuleerd wordt. Van competitie tot nachtgolf, van seniorendagen tot jeugdopleiding, van funwedstrijden tot clubkampioenschappen: Liemeer biedt het u allemaal!

Evenwichtige verdeling wedstrijden en individuele speelruimte

Aan het einde van het golfseizoen steken de commissies de hoofden bij elkaar om voor het komende seizoen een nieuwe jaarkalender op te stellen. Deze onderlinge afstemming zorgt ervoor dat we onze leden een wisselend pakket aan activiteiten kunnen aanbieden én dat er ruim voldoende speelruimte is voor de leden (en hun gasten) die alleen een rondje golf willen spelen zonder competitieve elementen.

Evenwichtige verdeling starttijden leden en gasten