Nieuwe targets op de driving range!

12 februari, 2018

Op de driving range zijn twee nieuwe targets geïnstalleerd om het oefenen nog aantrekkelijker te maken. De aanschaf van de

Trolleys versus draagtassen

24 januari, 2018

In het belang van de baan bekijken we dagelijks of trolleys niet te veel schade aanrichten. Volg de website voor de

Inschrijving 10e Liemeer Jeugd Open geopend

17 januari, 2018

Op 25 maart 2018 wordt voor de 10e keer het G&CC Liemeer Jeugd Open gespeeld. Inschrijving voor dit Jeugdopen staat

Golfreis Golfschool Liemeer Novo Sancti Petri***** Spanje 28-3-2018 t/m 4-4-2018
10 januari, 2018

Wegafsluitingen in januari rondom Liemeer
8 januari, 2018

Openingstijden rondom de feestdagen
15 december, 2017

SuperGolf 2018
11 december, 2017

NGF competitie indeling 2018
5 december, 2017

De prijswinnaar van de Family Putting Game tijdens de Winterse Sfeerdagen
1 december, 2017

G&CC Liemeer komt naar Nieuwkoop toe
30 november, 2017

 

Het bestuur heeft met medeleven kennis genomen van het overlijden van Frans van der Heijde op 11 februari jl. Wij wensen alle nabestaanden veel kracht in deze moeilijke tijden.

 

 

Wijziging samenstelling Gedragscommissie

De Gedragscommissie van Golfclub Liemeer heeft een essentiële  rol in het bewaken en handhaven van de (gedrags-)regels binnen onze club. Gelukkig hoeft de Commissie de laatste jaren steeds minder vaak in actie te komen. Het nut en de toegevoegde waarde van de Commissie zijn echter bij een aantal incidenten op en rond de baan duidelijk aangetoond. Zie ook www.golfclubliemeer.nl/commissies/gedragscommissie-beroepscommissie  

Sinds het begin van onze club is de samenstelling van de Gedragscommissie hoegenaamd niet gewijzigd. De Commissie is in haar geheel tot de conclusie gekomen dat de tijd rijp is om een wisseling van de wacht te doen plaats vinden. Het Bestuur vindt dat jammer maar kan zich daarmee verenigen. In nauw overleg tussen Bestuur en de huidige Commissievoorzitter zal nu eerst worden gezocht naar een nieuwe voorzitter. Samen met hem/haar zal gezocht worden naar nieuwe leden van de Commissie. Het streven is erop gericht om op de komende ALV van dinsdag 24 april de nieuwe samenstelling van de Commissie voor te leggen aan de leden.

Voor nadere info kunt u terecht bij de voorzitter van de gedragscommissie, Gerard van Westen (gwbvanwesten@gmail.com), dan wel bij de voorzitter van de vereniging, Henk Waling (voorzitter@golfclubliemeer.nl).

 

Wintertijd

Is de baan open of dicht?

Richtlijnen voor de verschillende weersomstandigheden: om teleurstelling te voorkomen zijn er regels bij diverse weersomstandigheden opgesteld. Uitgangspunt hiervoor zijn de weersomstandigheden. De verantwoordelijke greenkeeper neemt de beslissing of de baan open/dicht is.

Mooi weer

Baan open

Regen

Baan gesloten indien er plassen staan over de gehele breedte van de fairway

Mist

Baan gesloten indien de dogleg van hole 1 vanaf de tee niet zichtbaar is

Rijp/nachtvorst

Baan is dicht;om 8 uur wordt de keuring gedaan, indien nodig herkeuring om 10 uur

Vorst

Baan open in combinatie met wintergreens

Sneeuw

Baan open in combinatie met wintergreens

Dooi

Baan gesloten

 

Zodra er vorst wordt verwacht, wordt in overleg met de greenkeepers het water afgesloten voor de toiletten, wasbakken naast het clubhuis en het water voor de ballenautomaat op de driving range.

Starttijden die door een tijdelijke sluiting van de baan (bijvoorbeeld bij mist, nachtvorst, wateroverlast e.d.) zijn verlopen tijdens die periode van sluiting, vervallen. De aanvang van een geplande officiële wedstrijd kan maximaal 1 uur worden uitgesteld. Indien omstandigheden zoals hiervoor genoemd, daartoe aanleiding geven. Na het heropenen van de baan moet direct gestart worden met die wedstrijd tenzij de sluiting langer zal duren/ heeft geduurd dan 1 uur, dan vervalt de gehele wedstrijd die dag.

 

Uw mening telt!

Met het gehele team van Golf- & countryclub Liemeer zijn wij dagelijks bezig met het verbeteren van onze service. Daarnaast is dagelijks overleg met de greenkeeping om onze mooie baan nog verder te laten ontwikkelen als de mooiste baan in het Groene Hart.

We krijgen van vele spelers, ook van andere zeer gerenommeerde banen, veel complimenten over onze baan en dat we eigenlijk een te lage waardering hebben op www.leadingcourses.com.

Wij hebben jullie feedback dan ook altijd nodig. Dit kan via diverse kanalen.

  1. We hebben een evaluatie formulier bij de receptie balie liggen.
  2. Het kan ook via www.leadingcourses.com

Wilt u onze baan een mooi rapportcijfer geven? Ga dan naar www.leadingcourses.com en laat uw ervaringen achter, datzelfde geldt ook voor uw eventuele gasten.

Uiteraard staan wij ook zeer open voor verbeterpunten. Willen jullie in dat geval die doorgeven via een van de volgende mogelijkheden:

 

Onze arrangementen al gezien? 

Golfen betekent niet alleen een rondje lopen op de baan, maar ook de sfeer en het genot erom heen en soms zelfs in combinatie met een zakelijke afspraak. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van speciaal samengestelde arrangementen. Deze arrangementen wisselen regelmatig en zijn soms seizoensgerelateerd.

Lees meer…