Gewijzigde openingstijden Heeren van Liemeer in de winter

12 oktober, 2017

Helaas is het golfseizoen bijna weer ten einde. Vanaf maandag 30 oktober zullen de Heeren van Liemeer hun openingstijden weer

Founderscup “Dank-je-wel wedstrijd”

11 oktober, 2017

Op zondag 8 oktober hebben 51 Founders, vrijwilligers en medewerkers de Founderscup-Dankjewel Wedstrijd gespeeld. Op een zonovergoten middag (de donkere

Golf met een fysieke beperking

10 oktober, 2017

Onder leiding van Cora van Rongen hebben golfers met een fysieke beperking deelgenomen aan het NK voor revalidatiecentra in Purmerend.

De Natuur op de golfbanen van Golf & Countryclub Liemeer
10 oktober, 2017

Liemeer open 1 oktober 2017 foto’s
4 oktober, 2017

Dereck Haye wint 7e editie van het  Shockwave Liemeer Open
2 oktober, 2017

Iron Shirt Introductietraining 7 oktober
28 september, 2017

De nieuwe kampioenen van de PAR-3 kampioenschappen 2017 !
27 september, 2017

Nieuwe banken op de baan aangeboden door Strandmeubel.nl
25 september, 2017

Topamateurs in actie op Liemeer!
25 september, 2017

Leden door en voor Leden actie 16 en 24 september jl. goed verlopen

Totaal 24 mensen maakten in het kader van dit initiatief, kennis met Liemeer middels clinic of een rondje Golf.
Op veler verzoek zal dit in maart en september 2018 worden herhaald.
Denk alvast na met wie je dan wilt spelen of een clinic wilt aanbieden!

Ons lid Jos Renée [links op de foto] speelde op 24 september met zijn zus en zwager en zij zeiden het volgende hierover:

 

“Op uitnodiging van Jos Renée speelden wij in het kader van “leden door en voor leden” zondag 24 september 2017 een heerlijk rondje golf op Liemeer. Wij werden gastvrij ontvangen met een kopje koffie en appeltaart, waarna we ons naar hole 10 begaven. Onder een prettig zonnetje speelden wij wisselvallig, maar met veel plezier. Na afloop stond er een biertje klaar en hadden wij al met al een prima dag. Na ruim 10 jaar buitenland zijn wij op zoek naar woonruimte en een nieuwe golfclub. Mocht de woning in het Groene Hart gevonden worden dan behoort Liemeer zeker tot de mogelijkheden om lid te worden. Nogmaals dank voor de mooie dag en hopelijk levert het initiatief de nodige nieuwe leden op”.

Marry Renée & Jan Willem van der Weele

 

 

Nieuwe procedure Q kaarten invoeren

Geen verplichting meer om je Q ronde vooraf aan te melden

We willen het makkelijker maken om een Q kaart te spelen. We willen je ook de gelegenheid geven om veel meer Q scores in te leveren.  Je handicap geeft dan nog nauwkeuriger je speelsterkte weer. 

Je kunt nu ook achteraf een Q kaart maken. Na het aanmaken van de Q kaart kan je de scores meteen daarna invoeren. Dit is bijvoorbeeld handig als je speelt voordat het clubhuis open is, of als je geen tijd meer hebt om eerst langs de zuil te gaan. 

Let op: Verwerk je kaart dezelfde dag nog en in elk geval voordat je een volgende Q kaart aanmaakt. De volgorde van de invoer van je kaarten is namelijk cruciaal. Het is ook van belang voor het tijdstip voor het aanmaken van etiketten voor wedstrijdkaarten.

Lees meer

 

Onze arrangementen al gezien? 

Golfen betekent niet alleen een rondje lopen op de baan, maar ook de sfeer en het genot erom heen en soms zelfs in combinatie met een zakelijke afspraak. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van speciaal samengestelde arrangementen. Deze arrangementen wisselen regelmatig en zijn soms seizoensgerelateerd.

Lees meer…