Liemeer Experience 2018 overtreft verwachtingen

Meer dan 300 deelnemers hadden op 27 mei de Golfdag van hun leven. Het programma www.Golfisleuk.nl bood veel voor jong en oud, voor beginnende tot en met ervaren golfers.

Het FunPark Golf Raak van de NGF deed ruim 75 kinderen volop genieten van allerlei spelletjes met de bal.

De masterclasses en workshops waren zwaar overtekend maar met de hulp van enthousiaste en bekwame vrijwilligers hoefden we niemand teleur te stellen.

Meer dan 100 deelnemers van 4-80 jaar streden om mooie prijzen bij de sjoelput wedstrijd.

De deelnemers aan de “proef de baan” (hole 10,17 en 18) kwamen met groot enthousiasme terug in het clubhuis.

Hoogtepunt bleek de Fastest hole in Golf met enthousiaste deelnemers en een publiek dat geen minuut wilde missen van dit spektakel.

De reactie van een aantal goede golfers, die nog niet zo goed scoorden was “we schrijven ons nu al in voor volgend jaar en gaan zeker oefenen”.
Er waren dan ook mooie prijzen te winnen. In de diverse marktkramen kon men proeven of interessante informatie tot zich nemen.

Al met al een zeer geslaagde Liemeer Experience, die het echte Liemeer gevoel voor deelnemers, leden, vrijwilligers wist te realiseren.

Veel dank aan alle vrijwilligers, maar ook aan onze sponsors Grant Thornton, Golfdiva, de Sfeerstal, Menken Maritiem en Vinocerf die mooie prijzen beschikbaar stelden.
En verder aan Auto Maas, Je bent gezond, 3D, Lipton Ice, AHA de Man, Yoga Treasure.

Bijzondere dank gaat uit naar Mark Your business die op geweldige wijze de hele vormgeving en communicatie, inclusief sociale media hebben ingevuld.

Voor degenen die het dit jaar gemist hebben en voor degenen die er volop van genoten hebben: de Liemeer Experience 2019 zal plaatsvinden op 26 mei.