Bezorg Liemeer de Leading Courses score die het verdient!

Liemeer Golf en Countryclub op Leadingcourses.com

Bezorg Liemeer de Leading Courses score die het verdient!

Als je ergens een lekker en gezellig hapje wilt gaan eten, kijk je vast wel eens op IENS, Tripadvisor of andere websites waar restaurants beoordeeld worden.

Voor golfbanen is Leading Courses wereldwijd enorm in opkomst. Liemeer is daarop ook te vinden en heeft een mooi hoog cijfer gekregen van bezoekers en heeft zelfs de status van Recommended Course gekregen. De 7,6 die Liemeer heeft overtreft het merendeel van de banen in de buurt.

Liemeer is continu bezig de golfbaan met al z’n faciliteiten verder te verbeteren en krijgt daarom dan ook graag reviews en beoordelingen.

Heb je tips om Liemeer nog verder te verbeteren? Stuur ons dan een mailtje naar ledenadminstratie@golfclubliemeer.nl

Ben je tevreden over Liemeer en wil je graag helpen onze score op Leading Courses verder te verhogen? Ga dan naar leadingcourses.com en beoordeel Liemeer! Iedere maand verloten wij twee greenfeekaarten voor de Torenbaan plus 4 consumpties, zodat je twee gasten kunt uitnodigen voor een heerlijk rondje golf en een drankje na afloop! Vraag ook gerust vrienden en kennissen zodat ook zij kans maken op deze mooie prijs.

Liemeer Golf en Countryclub op Leadingcourses.com