Liemeer doet mee aan de Albert Heijn Sportactie 2018

Geplaatst op:

Om heel Nederland te activeren en daadwerkelijk in beweging te krijgen, hebben NOC*NSF en Albert Heijn de handen ineengeslagen. Tijdens de Nationale Sportweek wordt sport in de etalage gezet en inspireren we Nederland meer te bewegen en te sporten.

Vanaf 17 september ontvang je in alle Albert Heijn winkels een sportvoucher bij je boodschappen. Een voucher levert twee sportcredits op en iedere credit is een keer sporten waard. Er is keuze uit meerdere sporten en je kunt ook voor Golf kiezen.

Golf- & Countryclub Liemeer doet net zoals vorig jaar mee aan deze sportactie om iedereen kennis te laten maken met onze mooie golfsport. De vorige actie heeft enkele nieuwe enthousiaste golfers opgeleverd. Dit is ook een kans voor ieder lid van Liemeer om mensen in hun omgeving voor deze actie en de mogelijkheden te interesseren. Grijp deze kans aan en help Nederland in beweging te krijgen.

Samen met Golfschool Liemeer hebben wij speciale Albert Heijn kennismakingslessen samengesteld, 3 weken lang, 1 uur les per week waarin de onderdelen put, chip en swing aan bod komen. Hiervoor kun je je gratis aanmelden. Dus op naar de Albert Heijn en sparen maar!

De lessen worden op de zaterdagen 6, 13 en 20 oktober van 13.00 – 14.00 uur verzorgd door Cora.

De lessen worden op de zondagen 7, 14 en 21 oktober van 13.00 – 14.00 uur verzorgd door Arjan.

Na deze kennismakingslessen biedt de golfschool verschillende mogelijkheden om verder te gaan met golf.