SuperGolf 2019

Maak optimaal gebruik van de mogelijkheden van het G&CC Liemeer C- of P- lidmaatschap en speel tot 32 maal zonder extra kosten op 4 andere mooie banen.

Omdat het velen zeer goed bevallen is, wordt weer de mogelijkheid geboden om het C- of P- lidmaatschap uit te breiden met het zogenoemde SuperGolf-pakket, met speelrecht op onderstaande banen in 2019:

• Golfbaan De Hooge Rotterdamsche (Bergschenhoek)

• Haagse Golfvereniging Leeuwenbergh (Den Haag)

• Golfclub Zeegersloot (Alphen aan den Rijn)

• Golfclub De Merwelanden / Crayestein (Dordrecht)

Het speelrecht op de andere banen is op basis van beschikbaarheid van starttijden. De voorwaarden voor het reserveren van starttijden zijn gelijk aan die van de leden van de betreffende golfbaan. De kosten voor dit SuperGolf pakket bedragen € 155,00. Alleen leden met een volwaardig lidmaatschap bij de eigen vereniging kunnen deelnemen. Iedere speler kan maximaal 8 keer per jaar op een deelnemende baan met het SuperGolf-pakket spelen. SuperGolf deelnemers hebben niet het recht om deel te nemen aan verenigingsactiviteiten op de andere banen, noch de mogelijkheid om eerder te reserveren dan onze leden.

Indien je geïnteresseerd bent of jouw lopende deelname wilt verlengen, meld je dan aan vóór 15 december 2018 bij het secretariaat. Download hier het inschrijfformulier voor SuperGolf 2019.

Voor alle duidelijkheid: lopende SuperGolf-abonnementen worden niet automatisch verlengd. Zodra jouw inschrijving is gehonoreerd, ontvang je bericht met nadere praktische informatie. Dat zal dan in januari 2019 zijn.

Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met het secretariaat op 0172-820016 of via ledenadministratie@golfclubliemeer.nl