Ervaar wat de Businessclub Liemeer voor jouw bedrijf kan betekenen!

Kom ervaren wat de Liemeer businessclub voor jouw bedrijf kan betekenen!
Golf + netwerken = zaken doen

Met veel elan heeft de businesscommissie een nieuwe opzet ontwikkeld die meer netwerkmogelijkheden, meer golfplezier, meer zichtbaarheid en meer inspiratie biedt. Interessant dus voor golfers met een zakelijke inslag! De nieuwe opzet kenmerkt zich onder andere door de volgende punten:

• Het huidige cafetariamodel blijft intact.
  • Vanaf 1 januari aanstaande zullen alle businessleden Business Friends of Liemeer worden. Daarbij hoort natuurlijk een eigen label voor aan de golftas.
  • De businesswedstrijden verschuiven naar de vrijdagmiddag.
  • De opzet blijft hetzelfde: 9 of 18 holes (behalve in de wintermaanden).
  • Je kunt je vooraf inschrijven, maar vrije inloop is ook mogelijk.
  • Na de businesswedstrijden vindt vanaf 17.00 uur de Liemeer Business Borrel plaats. Daar betaal je een vast bedrag voor.

Mocht je daarna willen dineren, dan kan dat op eigen initiatief.
Je hebt de mogelijkheid om verschillende pakketten af te nemen, check www.businessclubliemeer.nl. Indien passend (en marktconform) doet Golfclub Liemeer zaken met Business Friends.

De afgelopen weken hebben we het idee voor de nieuwe opzet al tegen een paar bedrijven aangehouden. En mooi nieuws…KLM, Nationale Nederlanden en Santon Circuit hebben aangegeven zich aan te sluiten!

Kom de sfeer eens proeven. Bijvoorbeeld bij de Business Club Nieuwjaarsborrel op vrijdag 25 januari aanstaande. Of speel een keer mee en ervaar de dynamiek en het enthousiasme. Of nog beter… doe beide!!

Business friends pakketten

Bronze

• De bedrijfsnaam wordt geplaatst op een bord (prominente plaats) bij de Bronze Business friends of Liemeer
  • Je hebt de mogelijkheid om via het bord visitekaartjes aan te bieden
  • Via de website worden matchmaking-mogelijkheden geboden om elkaar aan meer business te helpen
  • De mogelijkheid om twee weken van tevoren te reserveren blijft bestaan
  • 50 tikken drivingrange
  • 1 x per jaar gratis gebruik van de Business lounge (ruimte boven in het clubhuis wordt opnieuw ingericht)

Investering: € 2.290,- exclusief BTW per jaar.

Silver

• Idem als Bronze
  • De bedrijfsnaam wordt geplaatst op een bord (prominente plaats) bij de Silver Business friends of Liemeer
  • Je kunt 2 keer per jaar deelnemen aan een exclusieve wedstrijd (waarvan 1 x Business Open):
    • Waarbij de baan in topconditie is
    • Aansprekende prijzen te winnen zijn
    • Een inspirerende spreker aanwezig is
    • Na de wedstrijd met elkaar goed wordt gedineerd (eten & drinken in het pakket inbegrepen)
    • Er mogelijkheden zijn om tegen betaling een gast mee te nemen
  • Twee dividers op de driving range, waardoor je het hele jaar zichtbaar bent
  • 3 x per jaar gratis gebruik van de Business lounge

Investering:  € 3.000,- exclusief BTW per jaar.

Gold

• Idem als Silver
  • De bedrijfsnaam wordt geplaatst op een bord (prominente plaats) bij de Gold Business friends of Liemeer
  • Je kunt 3 gasten uitnodigen bij de 2 exclusieve wedstrijden (1 gratis en de andere 2 tegen betaling)
  • Adoptie van 1 van de wedstrijden van Liemeer (zoals maandbeker, herenavond e.d.)
  • 1 keer per jaar gratis golfdag met 7 gasten (exclusief eten & drinken)
  • Het hele jaar zichtbaar met een vlag aan een vlaggenmast langs de toegangsweg
  • 6 x per jaar gratis gebruik van de Business lounge

Investering:  € 4.500,- exclusief BTW per jaar