KENNISMAKINGSLES GOLF

Ervaar golf tijdens een kennismakingsles bij Golfclub Liemeer!

Sommige mensen denken dat golf een elitesport is. Bij Liemeer kun je Gewoon Gezellig Golfen op Grandioos Golfcomplex (onze 5 G’s). Je speelt lekker samen in de natuur om te ontspannen, in jouw tempo. Tijdens onze kennismakingsles ervaar je het zelf. Ieder laatste zaterdag en zondag van de maand kun je bij Liemeer meedoen met een kennismakingsles: ideaal voor mensen die kennis willen maken met de golfsport of met de golfbaan van Liemeer. Een ideale eerste stap op onze fairways en greens én de perfecte manier om te ontdekken of golf jouw nieuwe passie kan worden!

Wanneer? Elke laatste zaterdag en zondag van de maand om 11.30 uur

Voor wie? Iedereen vanaf 18 jaar mag meedoen! Maximaal 8 deelnemers per les.

Hoe ziet zo’n kennismakingsles eruit? We ontvangen je met een heerlijk kopje koffie of thee. Vervolgens maak je in ongeveer 1,5 uur op een ontspannen, laagdrempelige manier kennis met de basisbeginselen van de golfsport: de spelregels, het putten, het chippen en de swing. Er komt dus al een beetje techniek bij kijken. Maar je gaat vooral lekker zelf aan de slag. Je wordt begeleid door een enthousiaste golf-pro en natuurlijk zorgen wij voor de benodigde golfmaterialen. We sluiten de les samen af met een drankje op het terras of in ons gezellige clubhuis. Voor dit geheel zijn de kosten €10,00 p.p.

“Ik heb al veel golf(st)ers golfplezier gegeven en leren golfen op de goede oefenfaciliteiten en Bovenlandenbaan van Golfclub Liemeer. In een gezellige sfeer leer je golfen en ontmoet je andere golf(st)ers om te genieten van de mooie natuur met een sportieve uitdaging”  aldus Tom van Haaren Headprofessional Golfclub Liemeer.

Zij gingen je voor…

Jan-Erik;

“Ik heb bij Golfclub Liemeer via een kennismakingsactiviteit de golfsport leren kennen. Bij mijn eerste keer spelen op de Bovenlandenbaan sloeg ik op de mijn eerste hole direct een hole in one. Door een gezellige ontvangst en de goede lessen van Golfschool Liemeer heb ik nu mijn baanpermissie en ga ik het golfspel ontdekken op de Bovenlandenbaan.”

René :

“In het najaar van 2018 heb ik kennis gemaakt met golf en Liemeer. De vriendelijkheid op de parkeerplaats viel mij al op, iedereen groette mij. Tijdens de kennismakingslessen heb ik ook andere nieuwe golf(st)ers ontmoet en zijn we met een groepje van 6 personen verder gegaan voor de baanpermissie. Ik raad iedereen aan om op Liemeer te leren golfen. Ik ben in ieder geval om!!!”

Ervaar het zelf! De kennismakingsles is geheel vrijblijvend. Je krijgt meteen een goede indruk van onze club, onze banen en alle faciliteiten. Vul het formulier in om je aan te melden. Na het insturen van het formulier nemen wij contact met je op. Kom gerust met meerdere vrienden, familie, etc. Meer informatie? Of komt zaterdag of zondag niet uit? Contact via ledenadministratie@golfclubliemeer.nl of bel 0172-820016. Samen vinden we gegarandeerd een ander passend moment!