Jeugd Liemeer Open: enthousiaste golfers en ouders

Zondag 24 maart vond het Jeugd Liemeer Open plaats in 4 categorieën.

Dit is het eerste officiële jeugd Golf toernooi in het seizoen en met 135 deelnemers een van de grootste in Nederland en telt mee voor de landelijke NGF ranking. Ondanks de nachtvorst lagen de baan en de greens er fantastisch bij. Enthousiaste en geëngageerde deelnemers en ouders waren ook zeer complimenteus over de vriendelijke en open ontvangst en de faciliteiten. De wind was wel een factor van betekenis en had duidelijk invloed op de scores.

Klik hier voor de foto’s van het Jeugd Liemeer Open.

De winnaars:

Categorie 1 (<hcp10): Meisjes: Eva Nijenhuis: 80 sl; Bart Ebens 72 sl

Categorie 2 (hcp 10-24): 1. Dantee Soffner 41 stfd; 2. Xiao You He 39 ; 3. Coen van Aartsen 39

Categorie 3 (hcp 25-36): 1. Sven Buis 43 stfd; 2. Jiashung Yao 41; 3.Max van Proosdij 40

Categorie 4 (hcp 37-54): 9 holes: 1. Munnar Janse de Jonge 25 stfd ; 2. Joshua Garnaat 24; 3. Thomas Hagendijk 21

Meer informatie over dit toernooi vind je op: www.jeugdliemeeropen.nl .

De winnaars van het Jeugd Liemeer Open 2019, Eva Nijenhuis en Bart Ebens

De Jeugdcommissie van G&CC Liemeer is actief met de golfsport voor jongeren: naast een lesprogramma worden er regelmatig wedstrijden georganiseerd. Golfen is voor kinderen een leuke en uitdagende buitenactiviteit waarbij ze op een leuke en speelse manier hun eigen grenzen weten te verkennen. Meer informatie op www.golfclubliemeer.nl/jeugd/jeugd-op-liemeer

Full swing….

De jeugd Liemeer Open organisatie heeft voor de 11e keer weer een geweldig evenement neergezet. Veel dank aan hen en aan de sponsors van dit toernooi: www.kinderGolfshop.nl , Hans Severs BMW/MINI en Mark Your Business. Foto’s van C. van de Noort.