1 en 2 juni 4e editie: Strokeplay Kampioenschap PAR 3

De inschrijving is open!!!

In het weekend van 1 en 2 juni organiseren wij de viede editie van het Strokeplay Kampioenschap PAR 3 (SK3).

De wedstrijd wordt gespeeld over 2 dagen. Op zaterdag speelt iedereen 18 holes strokeplay. Op zondag spelen de 24 spelers met beste bruto scores (score zonder handicapverrekening) de bruto finale (dames en heren apart). De 24 spelers met de beste netto scores (score mét handicapverrekening) die zich niet hebben geplaatst voor de bruto finale spelen op zondag om het netto kampioenschap (dames en heren samen). Iedereen heeft dus de mogelijkheid om zich voor zondag te plaatsen.

De wedstrijd staat open voor alle leden van Liemeer met een EGA handicap van -1 tot 54. De wedstrijd wordt gespeeld over 18 unieke holes die speciaal samengesteld worden op de Bovenlandenbaan.

Inschrijven via de website is nu al mogelijk. Let op er zijn 4 categorieën:

• Heren Golfclub Liemeer
  • Dames Golfclub Liemeer
  • Heren Bovenlandenbaan
  • Dames Bovenlandenbaan

Geef bij de inschrijving ook aan welk blok (ochtend, middag of namiddag) jouw voorkeur heeft. Wij zullen onze best doen om hierin zoveel mogelijk te voldoen. Bij over inschrijving wordt er ingedeeld op volgorde van inschrijving.

Kosten: natuurlijk € 2.

Heb je vragen mail ons dan op sk3liemeer@gmail.com

We gaan er weer een prachtig weekend van maken!

Met sportieve groet,

De SK3 (strokeplay kampioenschap par 3) organisatie,

Bas van Hille, Marthijn van Hooydonk, Otto Stomphorst, Silvia Schockman en Nicoline den Tonkelaar.