Speel de Bovenlanden en win een diner voor 2 bij De Heeren van Liemeer!

Nu onze Bovenlandenbaan er beter bij ligt dan ooit na een ingrijpende renovatie van een paar holes, nodigen we iedereen uit deze uitdagende PAR 3 en 4 (weer eens) te spelen. Het kost je ruim een uur om een heerlijk rondje te spelen en dat is meteen een hele goede training voor het korte werk. In april, mei en juni verloten we een heerlijk diner voor twee personen, bestaande uit voorgerecht, hoofdgerecht en elk een drankje.

Wat moet je doen?
Loop een rondje van negen holes op de Bovenlandenbaan. Je hoeft niet te reserveren, het is komen en spelen! Als je suggesties voor verbeteringen hebt, meld dat aan manager@golfclubliemeer.nl. Als je tevreden bent over de Bovenlandenbaan meld dat dan op Leadingcourses. Maak als je dat nog niet hebt, een account aan op Leadingcourses. Schrijf een beoordeling over Liemeer en geef vooral in de tekst je mening over de Bovenlandenbaan. Via je account bij Leadingcourses krijg je bericht als je een diner voor twee hebt gewonnen. Dit geldt uiteraard ook voor jouw gasten die met je mee lopen.

Liemeer Golf en Countryclub on Leadingcourses.com