Speel onze 18 holes Torenbaan of de 9 holes Bovenlandenbaan en win een diner voor 2 bij De Heeren van Liemeer!

Geplaatst op:

Golfclub Liemeer ligt er fantastisch bij en dat is te zien aan de score op LeadingCourses. We scoren namelijk een 7,9 en zitten daarmee bij de topbanen in onze regio.

Nu onze Bovenlandenbaan er beter bij ligt dan ooit na een ingrijpende renovatie van een paar holes, nodigen we iedereen uit deze uitdagende PAR 3 en 4 (weer eens) te spelen. Het kost je ruim een uur om een heerlijk rondje te spelen en dat is meteen een hele goede training voor het korte werk.

Als je wat meer tijd hebt dan is de Torenbaan natuurlijk ook heerlijk om te spelen. Ervaar onze inland linksbaan die voor alle niveaus een uitdaging vormt.

In augustus, september en oktober verloten we een heerlijk diner voor twee personen, bestaande uit voorgerecht, hoofdgerecht en elk een drankje.

Wat moet je doen?
Loop een rondje van negen holes op de Bovenlandenbaan of een 18 holes ronde op de Torenbaan. Voor de Bovenlandenbaan hoef je niet te reserveren, het is komen en spelen! Voor de Torenbaan kun je een starttijd online reserveren of even bellen met onze caddymaster. Als je suggesties voor verbeteringen hebt, meld dat aan manager@golfclubliemeer.nl. Als je tevreden bent over onze Bovenlandenbaan of Torenbaan meld dat dan op Leadingcourses. Maak als je dat nog niet hebt, een account aan op Leadingcourses. Schrijf een beoordeling over Liemeer. Via je account bij Leadingcourses krijg je bericht als je een diner voor twee hebt gewonnen.

Liemeer Golf en Countryclub on Leadingcourses.com