Inschrijven Clubkampioenschappen Matchplay geopend

Man tegen man, vrouw tegen vrouw.

Liemeer’s Clubkampioenschappen Matchplay 2019 komen eraan; de inschrijving is open!

De Clubkampioenschappen Matchplay worden gehouden gedurende het weekend van 22 en 23 juni 2019. Voor de heren en senioren heren is er een kwalificatie-voorronde op zondag 16 juni (indien er meer dan 16 inschrijvingen per categorie zijn).

Dames en senioren dames worden vooralsnog in 1 categorie ingedeeld, tenzij we een aanzienlijk aantal inschrijvingen zien binnenkomen, ook dan kan een voorronde worden toegepast.

Iedereen wordt van harte uitgenodigd in te schrijven (geen Hcp limiet)!

Heren en senioren heren graag inschrijven via de website/in eGolf4U bij de kwalificatiewedstrijd van 16 juni. Dames kunnen zich inschrijven bij de wedstrijd van 22 juni. Tip en goed om even te lezen: de CK MP-en wedstrijdreglementen staan gepubliceerd op onze website.

Graag tot ziens bij de Clubkampioenschappen.

De Technische Commissie.