Speciaal welkom alle nieuwe leden!

Waarschijnlijk hebben de meesten van jullie de weg gevonden naar de golfbaan en het clubhuis en misschien zelfs aan wedstrijden meegedaan. Hopelijk heb je het net zo naar de zin als wij en voel je je al thuis.

De Nieuwe Ledencommissie nodigt alle nieuwe leden uit voor een nieuwe ledenwedstrijd over 9 holes op de Bovenlandenbaan op zondag 23 juni. Het doel is om elkaar als nieuwe golfer van Liemeer te ontmoeten. De spelvorm is Texas Scramble en is geschikt voor zowel de beginnende als ervaren golfer. We verzamelen in het clubhuis. De commissie zal je welkom heten en het e.e.a. toelichten over de mogelijkheden die Golfclub Liemeer je te bieden heeft. Daarna wordt de flight-indeling bekend gemaakt en gaan we de baan in. Na afloop is er een kleine prijsuitreiking en drinken we nog iets in het clubhuis en kunnen we hopelijk terugkijken op een leuke dag.
PS:  Ben je verhinderd? We hebben ook een nieuwe ledenwedstrijd op 7 september. Aanmelden kan via de wedstrijdkalender op de website of mail naar nieuw@golfclubliemeer.nl

Verlaag je handicap!
De Nieuwe Ledencommissie wil helpen (de eerste) Q-kaarten te lopen. Door samen Q-kaarten te lopen, hopen wij iedereen een mogelijkheid te geven een actieve handicap te realiseren of je HCP te kunnen verlagen. Eerst volgende Q-kaart ronde is 25 juni vanaf 19 uur. Inschrijven kan via de website of email. Vragen? Mail nieuw@golfclubliemeer.nl

Graag tot ziens op 23 juni, 25 juni of 7 september!

De Nieuwe Ledencommissie: Lianne de Boer-Molog, Iris Baars, Hugo van den Berg, Benno van de Meent, Martin van Noorden, Silvia Schockman, Marga Wisman