Traditie op Tweede Pinksterdag: de (echt)parenwedstrijd

De dag begon mooi! Eerst nog even langs Moes en Tuin om de prijzen in te kopen.

Vervolgens ontvangt de wedstrijdleiding een luchtfoto van Liemeer, gemaakt door leden die over Liemeer vlogen en helaas afwezig waren.

Liemeer ligt er schitterend bij vanuit de lucht

Na welkomstwoord, uitleg over de spelvorm, instructies wat te doen bij onweer, staan 43 echtparen om 13.30 uur aan de start. Na 4,5 uur is iedereen weer binnen. Gelukkig alleen een paar regendruppels op het hoofd gehad.

De Heeren van Liemeer serveerden een heerlijke borrelhap en gingen vervolgens hard aan de slag om de barbeque voor te bereiden. De wedstrijdleiding in beraad voor de prijsuitreiking.

Twee paren hebben een eagle geslagen (op hole 6 en hole 3); 2 paren met 2 birdies en 8 paren met 1 birdie.

De trotse winnaars zijn José en George van Steijn met 45 stableford punten.

Trots op de eerste prijs

De tweede plaats voor Hedwig Kemme en Fred Schröder (41 punten); derde plaats Nelleke Heemskerk en Deepak Luthra (40 punten) ; vierde plaats Ellen en Klaas van der Valk (39 punten).

De neary van de dames ging naar Monique Chaudron en bij de heren naar Jacco Tulp.

De gezelligheid ging nog even door: 56 deelnemers aan tafel voor de barbecue en nog een gezellig drankje/kop koffie. Een mooie afsluiting van weer een geslaagde dag.

Op naar de 10e editie in 2020.