Dag 2 van de Golfweek: G-golfers enthousiast aan de slag

Op zondag 7 juli kwamen 32 spelers met een lichamelijk beperking naar Golfclub Liemeer om een gezellige 9 holes ronde te spelen. Eerst een groepsfoto en vervolgens naar de holes voor de shotgun om 13.30 uur (Bovenlanden) of starten op hole 1 (Torenbaan). De spelvorm was Texas Scramble waarbij gekozen wordt voor de beste bal en waar vervolgens iedereen weer verder speelt.

De sfeer zat er goed in. Iedereen kwam met een stralend gezicht het clubhuis weer binnen. De scores waren ook zeer mooi. De teams op de Torenbaan hebben tussen 37 en 40 slagen gescoord over 9 holes. Op de Bovenlandenbaan was er zelfs een team met 30 slagen (1 onder de baan) en was het hoogste aantal slagen 40.

Resultaten waar menig Liemeerder jaloers op zal zijn!

Na een gezellige borrel bleef een groot deel voor het diner en voor de finale van het damesvoetbal.

Klik hier om de foto’s te bekijken van deze geweldige dag!

Heel veel dank aan de sponsoren van deze dag, de Heeren van Liemeer en de Dirk Kuyt Foundation.