Familiegolf op Liemeer

Zaterdag 29 juni was het de dag van Familiegolf op Liemeer. Op de Bovenlandenbaan had de jeugdcommissie een 9 holes wedstrijd georganiseerd. Op de Torenbaan was de 18 holes wedstrijd, die mee telt in het landelijke klassement van NGF Familiegolf .

Op de snikhete zaterdag speelden 50 spelers op de Torenbaan en 24 spelers op de Bovenlandenbaan.

Voor het landelijke klassement mogen de winnaars van de brutocategorie en de nettocategorie door gegeven worden. Dit jaar was een team op alle fronten het sterkst: namelijk Jens en Lennart van der Zon. Een van de prijzen was een mooie (winter)muts van Titleist. Hilariteit alom om op deze tropische dag wintermutsen uit te reiken.

NGF Familiegolf heeft als goede doel het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Voor dit goede doel hebben we €617,50 bij elkaar gespeeld. Ook de Heeren van Liemeer heeft een bijdrage geleverd!

Op de foto onze jongste deelnemer op de Torenbaan, gecoached door zijn vader.