Heerendag Golfweek 2019

Verslag is iets verlaat maar zeker geen mosterd na de maaltijd. Op 10 juli werden de 100 heeren, 50 leden met hun gasten, uitstekend ontvangen aan de wedstrijdtafel door Els Koek en Ina Maes. Na de koffie met appeltaart ging iedereen de baan in en werd gestart om 12.30 uur. Helaas en zeer ongebruikelijk voor de woensdag was het natte dag. Paraplu uit, paraplu in was een vervelend maar noodzakelijk ritme tussen het golfen door. Maar uiteindelijk zijn alle heeren met een goed gevoel omstreeks 21.00 uur weer naar huis gegaan. De verzorging in de baan met haring, wrap en een alcoholische versnapering was weer top in orde. Evenals de borrelhappen en het tweegangen diner. Complimenten aan de keuken en de bediening. Er moest toch ook worden gepresteerd op onze altijd weer gezellige Heerendag. De resultaten zijn: de neary op hole 2 was voor Arie Hendriks, de leary op 12 was voor Arie Hendriks, de longest op 16 voor Leendert Herkemij. Dan op 14 een neary waar een weekend Mini Cabrio rijden de prijs was. Ter beschikking gesteld door Hans Severs BMW&MINI / de dealer in het Groene Hart . Cees Ubink en Ron van der Meulen gaan hier samen van genieten. Dan de vier hoofdprijzen. Golfarrangementen bij GC. Midden- Brabant(4e), GC De Koepel(3e), GC De Efteling(2e) en GC De Batouwe(1e) werden respectievelijk gewonnen door Jos en Martijn KOEK, Toon en Jesse BONJER, Hugo van der GEEST en de heer KEIJZER. De eerste prijs De Batouwe was voor Arie HENDRIKS met de heer van GILS.

We kunnen terugkijken op een geslaagde Heerendag waar veel nieuwe gezichten te zien waren. Zowel bij de leden als de gasten. Wij hopen velen van u volgend jaar weer terug te zien.