M.O.O.I. in de Golfweek: Vroege vogels op maandag ochtend

Geplaatst op:
Vroege vogels….

Zowaar 39 stoere deelnemers meldden zich voor een vroege shotgun, met een start om half-acht.  Scramble-a-trois over de tweede negen holes leek best een MOOI format om rustig aan nog even wat slaap uit de ogen te kunnen wrijven. Per slot van rekening kunnen je partners dan je slechte slagen wel weer opknappen toch? Maar om dan, zoals twee flight lukte, toch nog ergens op de eerste negen holes te eindigen blijft een knappe prestatie!

Gelukkig leverde iedere flight een kaart in en met enig creatief rekenwerk door Iris en Cock waren er weer prijzen voor de nearly, de leary en de treery (zo dicht mogelijk bij de boom op de 15e). Overall eerste prijs ging naar het team van Cock Baas, Karin Johnson en Bert van Ommen.

De wedstrijdleiding
Winnaars Overall 1e prijs

Vroege koffie en ontbijt na afloop, met dank aan Monique & Carl. Alles voor herhaling vatbaar!