Speel nu 2 onder PAR in de seizoensopruiming op Liemeer!!

Geplaatst op:

De “EINDE-SEIZOEN-STAPEL-KORTING” op de mooiste collectie zomerkleding van Brittigan en Jan Lindeberg in de regio. Deze aanbieding is geldig tot 15 augustus!

1 onder Par: stapelkorting bij 1 stuks 20%, bij 2 stuks 30%, bij 3 stuks of meer 40% korting over het gehele aankoopbedrag. Als je nog iets leuks meeneemt voor een man uit onze herenkleding collectie, telt dat ook mee voor de korting.

2 onder Par: maak je gebruik van bovenstaande aanbieding, dan kun je met maximaal 4 personen tegen introductieprijs op een van onze banen spelen. Reserveer een starttijd voor de Torenbaan via de caddiemaster op 0172820016. Reserveren voor de Bovenlandenbaan is niet nodig.

Sla nu je slag in de shop bij Liemeer www.golfclubliemeer.nl !!