Super Business Monday met als uitsmijter de verlenging van de samenwerking met Maas Autogroep

Geplaatst op:

Op maandag 8 juli vond tijdens de Golfweek de Business Monday plaats. Kort gezegd….het was een super dag! Ruim 100 deelnemers gingen in 26 teams met elkaar de sportieve strijd aan tijdens een 18 holes Texas scramble wedstrijd. De Heeren van Liemeer zorgden voor heerlijke versnaperingen in de baan. In het kader van een uitwisseling met Businessclub Crayestein waren ook een aantal gasten uit Dordrecht aanwezig. 

Van links naar rechts Jac Bressers (JLL), Dennis Gosselin (Taxperience), Kees van Leeuwen (Intenza) en Theo van den Hoek (Peopleware)

Op die manier werd de Business friends van Liemeer de gelegenheid geboden op een aangename wijze hun netwerk verder te vergroten. Na de BBQ werd gestreden om de Neary vanaf het terras naar hole 18. Altijd mooi om te zien…presteren onder het toeziend oog van een vol terras. 

Ondanks verwoede pogingen werd de zo gewenste hole in one nog niet geslagen. Die blijft dus bij een ieder nog even op het verlanglijstje staan;-)

De mooie uitsmijter van de Liemeer Business-dag was de ondertekening van het sponsorcontract door Bob Steijlen van Maas Autogroep. De komende twee jaar zijn zij wederom de grote naam-sponsor van de Maas Autogroep Business Competitie!!