Toch nog een hole in one!

Bij de Seniorendag op donderdag 11 juli hadden we één hole aangewezen als Neary-hole, zowel voor de dames als de heren. Om zoveel mogelijk spelers een kans te geven had de organisatie besloten hiervoor hole 14 aan te wijzen. Wel hadden we al een “nood-prijs” bedacht voor het geval dat er misschien wel méér dan 1 hole-in-one geslagen zou worden. Dat bleek niet nodig. Wel kwamen er vijf opvolgende Nearyspelers op de “Neary-lijst”.

Maarrr…. na binnenkomst van de spelers was 1 dame wel héél erg aan het glunderen. Op de lijst van de officiële Neary kwam haar naam niet voor. Maar op de veel moeilijkere hole 17 (!!) had Yung Yung Verhoeff een fantastische prestatie geleverd: een loepzuivere hole-in-one!

Bij de prijsuitreiking van de wedstrijd werd ze al geëerd, maar deze prestatie verdient het om aan alle clubleden bekend gemaakt te worden !