Hoe is het om te golfen voor het goede doel?

Een antwoord op deze vraag krijg je van de 44 spelers die op een zeer warme 24 augustus een greensome stableford wedstrijd hebben gespeeld, waarvan de opbrengst bestemd is voor Stichting Handicart (www.handicart.nl).
De missie van Stichting Handicart is mobiliteit te verschaffen aan mindervalide golfers om hen daarmee in staat te stellen het golfspel te blijven beoefenen. Daarmee geeft de stichting deze groep golfers de mogelijkheid zowel lichamelijk als ook geestelijk actief te blijven.

Toch hier een tipje van de sluier opgelicht: Een shotgun om 13:30 uur op de holes 10 t.e.m. 18 en rond 18 uur was iedereen op het terras om na te genieten van deze leuke en vooral gezellige wedstrijd.

Bij deze wedstrijd is het mogelijk om Mulligans te kopen (in de vorm van een golfbal met het logo van Stichting Handicart). Deze kunnen naar eigen inzicht worden ingezet in de wedstrijd. De opbrengst van de verkoop van de Mulligans en het inschrijfgeld komen in zijn geheel ten goede aan de Stichting Handicart. De totale opbrengst van deze dag was €602,50!!!

Dat we op Liemeer de beschikking hebben over 8 handicarts via de Stichting Handicart komt doordat veel van onze leden donateur zijn en door het veelvuldig gebruik van de handicarts. De Stichting Handicart hanteert een norm van €1500 per handicart per jaar. Dit betekent dat we met z’n allen op Liemeer jaarlijks €12.000 opbrengen. Chapeau!!

En uiteraard zijn er ook prijzen te verdelen. De bossen mooie rozen en flessen wijn zijn gesponsord door van Vliet Bouw.

1e prijs: Marga Wisman en Lambert Veenstra: 42 stablefordpunten en een ticket voor de regiofinale op Zeegersloot op 20 september

2e prijs: Hedda Bakker en Otto Stomphorst: 41 stablefordpunten

3e prijs: Annemarie en Ton Teitsma: 38 stablefordpunten

De specials: leary op hole 12: Hedda Bakker en Otto Stomphorst; longest op hole 18: dames Jose Bruin, heren Cees Hazenoot; neary op hole 7: dames Nettie van Willigenburg, heren Lambert Veenstra