Maandbeker 2, 18 augustus 2019

Geplaatst op:

Maandbeker 2,  18/8/2019

Maandbeker 2 startte na Maandbeker 1 en had daarom het beste weer. In de loop van de dag kwam zelf de zon er nog even door en het werd dus een mooie golf(mid)dag. Het aantal  inschrijvingen was helaas niet hoog (23), misschien had de vakantie en een aantal blessures daarmee te maken. Voor de volgende keer hopen we op een grotere opkomst!

Afgezien van de  top  7 werd er heel matig gescoord. Maar de winnaar, Cock Baas, ging dan ook helemaal los: met 7 parren en 2 birdies kwam hij op een totaal van 41 punten. Tweede was Ineke Stoop (39 ptn) en  derde Iris Baars (37 ptn). De neary op hole 14 werd geslagen door Bart van der Voort, de longest van de dames door Iris Baars, en die van de heren door Gerard Meijer.

De volledige uitslag is te vinden via de wedstrijdkalender.