Topamateurs in actie op Liemeer!

Zondag 8 september a.s. is de negende editie van het Lipton Ice Tea Liemeer Open, een wedstrijd voor topamateurs (dames en heren) uit het gehele land. Een prachtige gelegenheid voor onze leden om te komen genieten van golf op hoog amateur niveau. Ook doen er dit jaar weer veel dames mee! Natuurlijk kun je ook de toppers van onze eigen club aan het werk zien, waaronder onze clubkampioen en winnaar van het Liemeer Open 2018 Dereck Haye. Ook de oud-winnaars Erwin Mulder en Herman Staal zijn weer van de partij.

Er wordt vanaf 10.00 uur gestart op hole 1 en 10. In het clubhuis en via het internet kan de wedstrijd d.m.v. “live scoring” gevolgd worden. (www.eriron-golf.nl/leaderboard ). Iedereen is van harte welkom om te komen kijken! We verwachten dat de laatste flights om ca 17.00 binnenkomen.

Deze wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren, waaronder onze hoofdsponsor Lipton Ice Tea en veel vrijwilligers vanuit onze club. De 1e prijs bij zowel de dames als bij de heren is een volledig verzorgd golfweekend in Zuid- Spanje aangeboden door 3D Golfreizen.

Alle informatie inclusief de startlijst is te vinden op www.liemeeropen.nl