6e maandbeker 2 en 1 jaargang 2019

De 6e maandbeker was op zaterdag 28 september, de 7e maandbeker 1 en 2 staat gepland op 20 oktober aanstaande. De inschrijving hiervoor is reeds geopend.

Maandbeker 2 als eerste van start om 9:30 uur

Op zaterdag 28 september speelden 23 golfers maandbeker 2. Een typische herfstdag, harde wind en zo nu en dan een flinke bui.

Francien Zeggelt schreef naast de eerste plaats ook de neary en de longest drive op haar naam.

Cock Baas werd tweede en de derde plaats was voor Frank van Daalen. Frank tekende ook voor de neary bij de heren.

De longest drive voor de heren was voor Gerard Meijer.

Maandbeker 1 startte aansluitend:

Op zaterdag 28 september werd  de strokeplaywedstrijd  maandbeker 1  gespeeld onder stormachtige wind en af en toe  gepaard gaande met  pittige regenvlagen. Ondanks de weersverwachting nam een record aantal van 32 deelneem(ster)s deel aan deze wedstrijd. Winnaar van de bruto wedstrijd werd Derek Haye met 77 slagen en Niels  Zandvliet behaalde met een totaal score van 82 slagen een fraaie  2e plaats. De netto winnaar werd  uiteindelijk Erik Schoemaker met een score van 76  slagen, een score die Ton Winkels ook bereikte, doch Erik had een betere score op de laatste holes.

Neary dames: niet gevallen

Neary heren :Joop van Lammeren