Eindejaar-aanbod voor nieuwe leden: zegt het voort!

Zoals ook in voorgaande jaren kunnen mensen die lid willen worden in 2020, als ze zich nu aanmelden tot eind 2019 zonder extra kosten spelen en krijgen extra les-aandacht en ballentegoed. Hoe eerder aanmelden, des te groter het voordeel.

De onderstaande prijzen zijn reeds gebaseerd op de nieuwe tarieven 2020.
Reguliere lidmaatschappen

• € 75,00 inschrijfgeld, spelen vanaf 1-10, een half uur les van een pro en € 10,00 ballentegoed (sleutel zelf aanschaffen).
  • C-lidmaatschap € 1.220,00 (binnen een week te voldoen)
  • P-lidmaatschap € 1.450.00 (binnen een week te voldoen)

B-lidmaatschap

• Nieuwe leden, spelen vanaf 1-10, € 10,00 ballentegoed (sleutel zelf aanschaffen). Indien je met 3 personen tegelijkertijd lid wordt incl. GolfStartprogramma
  • B-lid maatschap € 500,00 (binnen een week te voldoen)

Alle mogelijkheden tot Lidmaatschappen en abonnementen vind je overzichtelijk op www.golfclubliemeer.nl/liemeer-de-vereniging/lidmaatschapsvormen en
www.golfclubliemeer.nl/liemeer-de-vereniging/golf-kennismaking-liemeer.
Zegt het voort en laat familie, vrienden en bekenden er hun voordeel ermee doen.