Finaledag Heerenavond 2019

SLOTDAG HEERENAVOND 25 september 2019

Na de seizoenstart op 13 maart en 26 wedstrijdavonden (de 1e ging niet door) later, deden op 25 september 72 heeren mee aan de finale van de HMPC 2019. Het was een cadeautje dat het tussen 12.00 u en 18.00 uur droog is gebleven want daar zag het niet echt naar uit. Wij hebben een mooi, geslaagd en gezellig jaar achter de rug. Iedereen blijft trouw komen wat blijkt uit een gemiddelde deelname van ongeveer 72 heeren. Ook dit jaar melden zich net als vorig jaar 10 nieuwe heeren aan die zelden verzaakten om te komen. Kjell Nielsen die al een aantal jaar het initiatief neemt om de heerencommissie te bedanken voor de organisatie met heerlijke wijn werd door Chrik Duyvendak en Dennis van Grieken in het zonnetje gezet met een mooie toespraak en een aantal cadeaus. Hij was niet de enige. Ook Arie en Monique, Fabiënne, Jaimie, Miranda en Quinten die ons altijd bedienen en natuurlijk Ed en René die weer een heerlijk 3-gangen diner hadden gemaakt en Stein werden enthousiast bedankt voor het afgelopen jaar en kregen bloemen en heerlijke biertjes. Denise, die na zes jaar voor het laatst was, werd apart door iedereen hartelijk bedankt en kreeg een bos bloemen en een cadeaubon. Peter Kwestro nam als voorzitter van de heerencommisie afscheid en droeg het stokje over aan Ton de Mulder. Henk Waling bedankte Peter voor de zes jaar waarin hij voorzitter was geweest en sprak zijn waardering uit voor de manier waarop dat was gebeurd. Dan de wedstrijd.

Finalisten 2019

Van elke handicapgroep was er een finaleflight waarin 4 heren de strijd met elkaar aangingen.

In groep 1 was de uitslag: 1 Chan Bhoendie. 2 Kjell Nielsen. 3 Dick de Jongh. 4 Joop van Lammeren.

In groep 2 was de uitslag: 1 Henk Pouels. 2 Henk Waling. 3 Leo van Rijn. 4 Paul Bode.

In groep 3 was de uitslag: 1 George van Steijn. 2 Victor Bicknese. 3 Kor Overduin. 4 Jaap van Mullem

De nrs 4 kregen twee heerlijke flessen wijn van VINOCERF WIJNGENOOTSCHAP uitgezocht door Constant Scholten van VINOCERF die toezegde ook volgend jaar weer de wijn te willen verzorgen.

De nrs 3 kregen een introductievoucher voor G&CC Liemeer.

De nrs 2 kregen een arrangement op Golfbaan Midden Brabant.

De nrs 1 kunnen met een gast gaan golfen op Golfpark De Haenen.

Om de overall winnaar van dit seizoen te bepalen werd een play-off gespeeld op hole 18. Chan Bhoendie was de gelukkige winnaar en ontving de wisseltrofee met een replica om mee naar huis te nemen. De avond werd gesloten door Ton de Mulder, die iedereen bedankte voor het mooie seizoen en de verwachting uitsprak iedereen volgend jaar terug te zien, waarin weer veel Heerenavonden te spelen zijn met mogelijk enige nieuwe items.

DE HEERENCOMMISSIE