GolfStart op Liemeer

GolfStart biedt een landelijk beginnersaanbod van golfcursussen en wordt vanaf medio september aangeboden. Nationaal overleg heeft geleid tot een vaste basis van 6 golflessen voor € 99,00.

Waarom GolfStart?

Cijfers en onderzoeken onder beginnende golfers in Nederland tonen aan dat 60% binnen 2 jaar de sport weer verlaat. Onder andere de slechte start in golf, waarbij beloofd wordt dat je kunt leren golfen in één dag/één weekend. We zien ook dat beginnende golfers stad en land afrijden om ergens hun handicap (GVB) te kunnen halen, terwijl dit in hun directe omgeving ook kan, maar beginners weten dit aanbod simpelweg niet te vinden. Daarnaast is de opvolging om beginnende golfers verder te helpen na hun start in golf in veel gevallen niet goed geregeld. Mensen worden direct lid van een golfclub zonder dat ze goed geïntroduceerd zijn in golf of het vervolgaanbod van de golfschool of -club. Laat staan dat ze voldoende in contact zijn gekomen met andere beginnende golfers waardoor zij gestimuleerd te worden om verder te gaan. GolfStart gaat beginnende golfers intensiever en inhoudelijk beter begeleiden en daarbij ligt de nadruk op ‘samen leren golfen’. Zodat beginners langer verbonden blijven aan de club/baan en dus de golfsport.

De inhoud van GolfStart – GolfStart bestaat uit een cursus van zes golflessen voor € 99,-, per groep van 4-6 deelnemers – Tijdens de laatste (baan)les kan NGF-golfbaanpermissie worden gehaald. — Er is een vervolgprogramma waarmee beginnende golfers verder kunnen om hun handicap te halen.

Kom met veel familie, vrienden, collega’s, buren op 6 oktober van 12.00 – 17.00 uur  kennismaken met Liemeer in al zijn pracht, de pro’s en het golfspel. Men kan direct inschrijven voor de 6 lessen met concrete data per pro.

Klik hier voor meer informatie en meld je aan voor een kennismakingsles Golfstart op 6 oktober a.s.!

of klik hier voor direct aanmelden voor een Golfstartcursus (6 lessen)