Dank je wel wedstrijd 6 oktober 2019

Dank je wel namens de beide besturen aan alle vrijwilligers, medewerkers, founders en anderen die betrokken zijn bij onze mooie golfclub. Een jaarlijkse geste op de eerste zondag van oktober.

Dus ook zondag 6 oktober: een dag vol regen, wind, 88 spelers in de baan, ruim 70 eters bij Heeren van Liemeer, heel veel gezellige gesprekken, blozende gezichten en uiteraard ook een klein wedstrijdelement.

De groep was verdeeld over de beide lussen en daar werd over 9 holes Texas Scramble gespeeld.

Op de holes 1 tem 9 was het team van Ton Teitsma, Gerard Meijer, Pieter van den Broek en Jan Rozendaal het sterkst met 23 stableford punten. Op de holes 10 tem 18 was het team van Winfried Ponsioen, Lex Warmerdam, Thea Verzaal en Ineke Huurmans het sterkste met 22 stablefordpunten. Voor beide teams was een kleine prijs beschikbaar gesteld door het bestuur.

Jan Stoop (namens de Stichting) heette een ieder van harte welkom en haalde het belang van een grote groep vrijwilligers aan. Een vereniging kan niet zonder deze vrijwilligers en de beide besturen zijn dan ook zeer content met de inzet van zovelen.

Voor de prijsuitreiking nam Henk Waling (namens de Vereniging) het woord en noemde dat we dankzij het goede werk van de greenkeepers elke dag kunnen genieten van een mooie baan. Daarop volgde spontaan een staande ovatie voor de greenkeepers, die vandaag vertegenwoordigd waren door Jan Bastiaanse en Ron Bosman.

Na de borrel nog een maaltijd die werd aangeboden door beide besturen en de Heeren van Liemeer.

Een geslaagde dag en de foto geeft de sfeer weer: zelfs na 8 holes nog gezellig ‘’onder moeders paraplu’’.