9e Maandbeker 2 in herfst-omstandigheden

Geplaatst op:

Hoewel de weersvooruitzichten in het begin van de week goed waren voor zaterdag 9 november, bleek dit helaas niet bij de start van Maandbeker 2. Om 10:00 uur vertrokken de eerste flights in de stromende regen. Na 2 uur werden de buien minder maar trok de wind behoorlijk aan. Dus uitdaging genoeg. Ondanks dat wist een aantal spelers nog een goede score te maken:

Nicoline en Guus den Tonkelaar behaalden allebei 34 SF maar door een betere score op de tweede negen, gaat de 1e plaats naar Nicoline en de 2e plaats naar Guus. Met een score van 32 punten gaat de 3e plaats naar Kees Dijkshoorn.

De neary op hole 2 is gewonnen door Jan Stoop.

De longest op hole 5 ging bij de heren naar Guus den Tonkelaar en bij de dames naar Helma Winter.

Op zondag 8 december  is al weer de laatste Maandbeker 2-wedstrijd en tevens de prijsuitreiking van alle maandbekers van 2019. Schrijf op tijd in, want we verwachten veel deelnemers!