Herfstgreensome 2019: wat een prachtige dag

Zaterdagochtend 23 november 2019, 8:00 uur: zo lag onze baan erbij. De lucht werd steeds mooier, de kleuren van de struiken en bomen kwamen mooi tot hun recht bij het zonnetje dat de wedstrijd ging begeleiden.

Om 9.30 uur gingen 87 spelers (helaas 1 uitvaller op het laatste moment) de baan in voor de eerste greensome wedstrijd van het jaar. De wedstrijdleiding had weer gezorgd voor een gevarieerde indeling.

Rond 14:00 uur was iedereen weer binnen en vol spanning of hun score nog een kans op een prijs zou hebben.

De prijswinnaars van vandaag zijn:

1e plaats: Jose Bruin en Marina du Ry van Beest Holle met 40 stablefordpunten.

2e plaats: Marco Stork en Duncan Wijk (39 punten: 9:22)

3e plaats: Otto Stomphorst en Pim Anderegg (39 punten: 9:18)

Met dank aan Janneke Montfrooy voor het regelen van de mooie prijspakketten.

Nog 2 leuke items om te vermelden:

1. Op de 7e plaats zijn geëindigd Kee Hoei Tan en Sjoerd Hoogervorst met 36 punten. Beide spelers zijn sinds afgelopen oktober lid van Liemeer en speelden vandaag hun eerste wedstrijd! Welkom heren en we hopen jullie nog vaker te mogen begroeten!
  2. De winter-greensomewedstrijd is op 14 december en er zijn al 81 inschrijvingen. Laat dit je niet weerhouden om toch in te schrijven!

En natuurlijk nog een foto van de prijswinnaars!