Inschrijven voor SuperGolf kan nog tot 19 februari!

Ook in 2020 kunnen de C-, P-, en bedrijfsleden hun lidmaatschap verrijken met het SuperGolf abonnement. Het blijkt telkens weer dat deze extra mogelijkheid voor veel deelnemers heel aantrekkelijk is. Deelnemers aan SuperGolf kunnen, voor één vast bedrag bovenop het lidmaatschap van onze club, gratis spelen op de 4 deelnemende banen.

Dit zijn:

• Leeuwenbergh, Den Haag
  • De Hooge Rotterdamsche
  • Crayestein, Dordrecht
  • Zeegersloot

In 2020 zijn de kosten voor dit abonnement 160,00 euro.  De voorwaarden zijn:

• SuperGolfers kunnen maximaal 8 keer spelen per baan, dus in totaal 32 keer.
  • Men kan op dezelfde manier reserveren als de leden van de betreffende baan. SuperGolfers kunnen op de andere banen niet mee doen met de aldaar georganiseerde clubactiviteiten.

Deelnemen? Meld je aan bij onze ledenadministratie, vóór 19 februari. Na aanmelding en betaling ontvang je eind februari meer informatie en de deelnemerspas, waarmee je kunt reserveren bij de 4 genoemde banen. Uiteraard kun je bij de ledenadministratie ook terecht voor nadere informatie over dit abonnement.

Let op! Het huidige SuperGolf abonnement wordt niet automatisch verlengd. Wij verzoeken de huidige deelnemers zich opnieuw aan te melden!

Download hier een inschrijfformulier.