Kennismakingsles voor gezinnen: Family, Friends & Fun

Golf is DE familiesport bij uitstek. Samen gewoon lekker de natuur in en ontspannen in jullie tempo.

Tijdens onze Jeugd en Familie kennismakingsles ervaar je het zelf. Ideaal voor gezinnen die kennis willen maken met de golfsport en met de golfbaan van Liemeer. Een eerste stap op onze fairways en greens én de perfecte manier om te ontdekken of golf jullie nieuwe gezamenlijke passie kan worden!

Wanneer? Zaterdag 13 juni van 11.30 – 12.00 uur
Zaterdag 27 juni van 11.30 – 12.00 uur
Zaterdag 11 juli van 11.30 – 12.00 uur
Zaterdag 25 juli van 11.30 – 12.00 uur

Voor wie? Iedereen vanaf 6 jaar! Minimaal 3 deelnemers per gezin. Groepsgrootte 6-10 personen.

Hoe ziet zo’n Familie kennismakingsles eruit? We ontvangen jullie buiten het clubhuis, zolang het restaurant gesloten is. Vervolgens maken jullie in ongeveer 1,5 uur op een ontspannen, laagdrempelige manier kennis met de basisbeginselen van de golfsport: het putten, het chippen, de swing en iets over de spelregels. Er komt dus al een beetje techniek bij kijken. Maar je gaat vooral lekker zelf aan de slag. Je wordt begeleid door een enthousiaste golf-pro en natuurlijk zorgen wij voor de benodigde golfmaterialen. De les wordt, als jullie interesse en plezier is gewekt, afgesloten met informatie over de verschillende lesmogelijkheden op Liemeer.

De kosten bedragen € 10,00 per persoon.

Om je op te geven, desgewenst met meerdere gezinnen, stuur je een e-mail naar ledenadministratie@golfclubliemeer.nl met daarin voor iedere deelnemer: voor- en achternaam, leeftijd, telefoonnummer en voorkeur voor een bepaalde dag(en). Daarna ontvang je een bevestiging.

Golf- & Countryclub Liemeer heeft een goedgekeurd Corona-protocol. Het complete protocol is op onze website te vinden.