Update manager 18 mei 2020

Geplaatst op:

Beste golfers,

Wij hopen dat jullie afgelopen week met heel veel plezier weer een aantal golfrondes hebben kunnen lopen en genoten hebben van de baan. Wij kunnen jullie mededelen dat we de regel van 2x per week spelen laten vervallen omdat we gemerkt hebben dat er genoeg ruimte is. Tevens kunnen greenfeespelers van tevoren weer reserveren. 

Verder vragen wij jullie aandacht voor het volgende.

Golfclub Liemeer heeft haar Corona protocol wat gebaseerd is op de adviezen van de NGF en de RIVM bij de gemeente Nieuwkoop in moeten dienen. De gemeente Nieuwkoop ziet ook toe op handhaving van de opgestelde regels uit het protocol.

Helaas hebben wij geconstateerd dat de looproutes in en om het clubhuis en de lockerruimte regelmatig niet worden (op)gevolgd. Wij verzoeken iedereen zich te houden aan de aangegeven looproutes. 

Houd 1,5 meter afstand van elkaar, ook op de baan en op de parkeerplaats.

Alle afvalbakken op Liemeer zijn afgesloten. Neem je afval mee naar huis en laat het niet slingeren op de baan.

Alleen samen krijgen we Corona onder controle!