Golfschool Liemeer PGA erkend/Uitnodiging voor 23 juni

Geplaatst op:

Op dinsdag 23 juni om 14:30 uur wordt aan Golfschool Liemeer een plaquette aangeboden en geplaatst. Golfschool Liemeer wordt dan formeel een PGA erkende golfschool. Als golfschool kom je hiervoor in aanmerking als al je pro’s opgeleid zijn door PGA Holland en je alle lessen uitvoert volgens de PGA Holland uitgangspunten. Wij zijn dan de enige golfschool in het Groene Hart met deze erkenning. In een korte bijeenkomst zal hierbij worden stilgestaan op de Driving Range. We hebben de lokale pers uitgenodigd, er zullen foto’s worden gemaakt en dit zal leiden tot de nodige media-aandacht. Jullie zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

 

 

Het PGA Holland keurmerk is in het leven geroepen om golfscholen, die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, de erkenning te geven die hen toekomt. Dit keurmerk wordt uitgegeven door de Professional Golfers Association van Nederland. De vakgroep voor alle teaching golfpro’s in Nederland. Door goede golfscholen te erkennen met een keurmerk van PGA Holland, wordt bij een breed publiek bekend dat zij hier terecht kunnen voor goede golflessen. Om zo’n keurmerk te kunnen ontvangen moet de golfschool aan bepaalde eisen voldoen. Er zijn uitsluitend gekwalificeerde pro’s van de PGA werkzaam, er wordt gewerkt volgens het NGF-stappenplan en er is een goede samenwerking met de golfclub. Aan het blauwe schildje en vlag kunt u een erkende golfschool herkennen. 

PGA Holland is de organisatie die de belangen behartigt van de playing- en teaching professionals in Nederland. Voor de internationale contacten is PGA Holland aangesloten bij de overkoepelende vakorganisaties in Europa en daarbuiten. 

Iedere professional volgt regelmatig cursussen en seminars om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van golf, zowel op het technische, tactische, mentale en/of fysieke vlak. De professionals die werkzaam zijn voor Golfschool Liemeer zijn Arjan van Houten, Bas Kräwinkel en Cora van Rongen. John Kakakis loopt momenteel stage in het kader van zijn opleiding Professional B.

Golfschool Liemeer is voor iedereen. Maak kennis met golf, starten met golfen, (bedrijfs)lessen, privé lessen, clinics, groepslessen. Voor iedereen hebben wij een product dat aansluit bij uw wensen.